Thanks for blogwalking, don't forget to step on shoutbox!

Follow+Dashboard


Shoutbox

Highlight Disabled

Rainbow Link

December 10, 2015

Rezeki tak lama

Aku pegang kata orang, perempuan takkan boleh jd technician (pomen). Tapi alhamdulillah aku dapat.

Dengar ura-ura diorang takkan bg confirmation letter dekat aku sebab aku tak perform. Ye, aku akui. Sekuat mana kudrat seorang perempuan pasti tahap dia takkan sama dengan laki.

Aku akui aku tak perform, mmang tak cun. Sebab kudrat tak kuat. Tp Lillahitaala. Aku dah buat sehabis baik. Aku mungkin tak boleh nak hadap keje multitasking, tak bole buat keje laju macam yg diorang harap kann.

Kadang penat, sampai tak bole nak bngun. Yelahh, dah perempuan kau kerah tenaga 4 kerat macam tu. Tapi aku tak penah mngeluh, minat aku. Niat aku cuma nak belajar. Tak pernah pon aku rasa sebab aku perempuan benda niee jadi kekangan.

Andai kata rezeki aku tak lama dalam bidang nie, aku pegang satu benda. Rezeki semua Allah yg bg. Sesungguhnya Dia lah sebaik baik perancangan. Insyallah.

Kbai

December 07, 2015

Sampai bila aku nak kejar laki nie?

Hee, hyee.

Okay, kali niee memang agak hard laa aku nak move on. Aku dah ter-crush dengan someone niee. Crush teruk. But the point is, dia still with his ex-girl

And, the best part is. Perempuan niee, siap add aku dalam beetalk, wechat, lepas nie tah apa pulak dia jumpa sume dia nak add. Motif dia apa?

Yg laki nie pon, tak penah kata pon yg dia ada girl. Kalau betul laa ex-girl 'je' takkan lepak dari hari jumaat smpai hari ahad, berturut-turut. Entah tiap minggu pon sama. Tu aku taktau sbab every weekend aku balik kg

How could, why do I have this feeling to this type of men? Takde laki lain dah ke aku nak syok terukkkk? Haaa

Ye, lepas aku luahkan niee. Harap sangat aku dapat kenang apa yg dia dah buat kat aku. Berapa lama aku ajak hangout. Haram datang, with the same reason. Terlelap? Fcuk that. Dengan perempuan yg konon nyaa ex tu bole pulak?

How come, kalau ex, bole pegang phone stalk. Asal tak marah, privasi kau pon dia kacau. Entah dia tido sebantal ke aku taktau laa

Please laa diri sendiri. Harap sangat awak kuat, awak bole move on. This type of person bersepah. Kalau dah layan ex memang ending dia tetap ngan ex dia tu.

Penah kene kann? Penah rasa kann

N/p : fynn jamal - takkan pernah *ngam pulak lahh lagu*

Kbai.

Blogger ChatRoom


Timeline