Thanks for blogwalking, don't forget to step on shoutbox!

Follow+Dashboard


Shoutbox

Highlight Disabled

Rainbow Link

April 27, 2016

susah nya nak move on. part 2

hee, hyeee

still great to be single.
cegah aku dari maksiat, aku bukan baik mana pon.nafsu kerbau kemain. haha
lgpon, aku sure yg aku bukan sonsang.
apa yg aku nak dalam relationship pon aku taktau
and yess, gadis maskulin macam aku konfim akan dikecam, "ada ke laki nak kat kau?:"
selalu sangat kene

aku bole ter-crush dekat orang dalam beberapa minggu and then, no hard/heart feeling
alhamdulillah aku macam tu, ada je aku jumpa orang yg crush sampai bertahun, kesudahannya tak dapat. nikmat tu, minat kejap kejap
haha, lg satu hal taktau kenapa, aku akan tersasul kalau borak dengan orang yg agak good looking.
jd sendiri, yg tu lawak gila. even aku dah susun ayat cantik-cantik pon bole berterabur ayat, haa. kalau agak-agak aku tersasul cakap banyak kali depan korang, which is means, korang hensem

okay laa, aku cerita a little fact, kenapa aku  tak bole moving on lg dengan relationship
act, aku trauma, sangat sangat. tau philophia? yes. aku dijangkiti virus tersebut
based on my background a little bit messy
aku bukan feminine punya type. aku akan baik kalau orang tu baik dengan aku. jenis takkan dengar judge orang pasal someone

but, in this case, banyak jugak la, yg ada try nak ngorat aku. sume aku tepis. maybe sebab past time relationship yang sangat teruk. aku taknak ingat lg.

its happening about 3 years ago. when suddenly mamat tu hilang macam tu je

since aku dah kene, sampai berbulan gak amek masa nakk get to normal life
mybe sebab dia sweet talker yang teramat sangat, yg tu memang aku admit. some inspirational love story dari zaman sekolah, haha
aku start relationship pon time masuk poli. gatal sungguh, hahahaha

but yes, putus cinta tu sakit sangat

azam tahun nie nak get in relationship, tapi aku jenis tak berapa desprate sangat lg, aku ketengah kan hobi aku yg suka tidor nie, nmpak macam takde life kan. haha

and suka duduk soramg sorang dalam bilik, mengenangkan past time

and that's it

kbye

No comments:

Blogger ChatRoom


Timeline