Thanks for blogwalking, don't forget to step on shoutbox!

Follow+Dashboard


Shoutbox

Highlight Disabled

Rainbow Link

December 26, 2016

Still in love

Hee, hyee.

Terkesima bila tengok ex sendiri kawen, and yess. Aku jatuh sakit, tension headache. Padahal, aku tak sepatut nyaaa macam tu. I have a boyfriend. And have a really serious relationship. But then, satu benda yg aku kene tau. Orang macam wan niee, aku tk kan jumpa lg dahh.

Bodoh kalau aku lepaskan dia. But deep in my heart. Aku terasa sebab ex aku tu kawen dengan madu aku dulu. Same batch, same polytechnic. Sebab aku loser.

Tp untuk apa kalau aku bangga tapi tak bahagia enn. Aku yakin kali nie aku tk salah pilih orang. Responsible guy. Thinking about the future toghether, even aku nmpak macam main-main dengan dia (sorry awak) and si kuat merajuk. A very humble guy. Kata nyaa tkde apa yg nk dibanggakan. I can otp dengan dia tanpa rasa bosan. Kadang je terlelap, Hee

And yet, moving on. Is the best thing. Seriously aku ingat, kalau aku masih lg dengan ex aku niee, dunia aku hanya dengan dia. Tkde kawan, tkde konvoi, tkde kebebasan. Dikongkong

Kawan yg aku buang tu laa yg kutip aku, and nmpak sangat siapa musuh dalam selimut.

Itu yg aku tknk. And Im in love with the same guy everyday @azwananuar 💕

Kbai.

Blogger ChatRoom


Timeline