Thanks for blogwalking, don't forget to step on shoutbox!

Follow+Dashboard


Shoutbox

Highlight Disabled

Rainbow Link

February 17, 2017

Dengki ke hape?

Hee, Hyee

firstly aku macam bersyukur sangat sangat, sebab setelah hampir dua tahun keje, finally aku di'konfem'kan. phewww. Lama kann? macam macam version aku dengar sebab aku. Paling cliche sebab aku punya performance tak mantap. takkan tak bole bg kelonggaran. Dah sah-sah aku sorang je perempuan technician. nak bersaing dengan lelaki yg bapak bapak orang tu, memang tak berdaya laa jawab ehh

Tapi, untuk menjawab persoalan aku, yakin sangat sebenar nyaa ada orang mengadu kat bos. Sebab tak puas hati kot, aku tak reti nak menggedik macam perempuan lain. Hm,lgpon aku memang jenis kuat beta punya orang. Sebab mostly, memang bukan salah aku. Nak marah marah pahal enn?

Aku  on tak berapa sangat dah dengan technician. Atas sebab nak jaga batas, tu sume kan laki orang. Tapi takpon sebenar nyaa.

Aku meluat gila kot perangai diorang nie. Tak semua la, tapi mostly, sebab ? diorang nie suka underestimate aku. Pandang macam aku nie taktau apa apa. Even aku keje dah nak dekat dua tahun. Malas aku nak petik soirang sorang, tapi tu laa. Geram. Bole je kan kau layan aku sama macam semua orang, beza nyaa sebab aku perempuan je kann?

Sampai tahap konfiden level aku pon dah low sangat sangat sebenar nyaa, kalau nak amek job besar besar tu meemang aku kene pikir dua tiga kali, bukan sebab apa. Kalau benda tu takde isu, alhamdulillah, tapi kalau ada isu. Dengan sewenang-wenang nya diorang akan ulang benda tu sampai tujuh keturunan.

Padahal normal kot, semua orang mesti ada buat salah, kita bukan robot, dah set macam macam. Hm tu je laa kot, kekecewaan aku setakat bergelar pomen perempuan solo nie. Ada mood aku taip lagi kayy


P/S : I baru beli helmet. Heeee, 2 hari lepas, pehtu heboh gak kata macam-macam. Dahtu je aku mampu, Takkan nak pakai jack kuning baru nak pandang aku sama level. Engkau punya helmet tupon takdelaamahal mana. Acah acah lebih. Jibakaaaa!




Displaying IMG-20170214-WA0008.jpg
tadaaaa (:


Kbai

No comments:

Blogger ChatRoom


Timeline