Thanks for blogwalking, don't forget to step on shoutbox!

Follow+Dashboard


Shoutbox

Highlight Disabled

Rainbow Link

May 26, 2017

Lagi 3 bulan nak keluar kereta

Hee hyee

Tanamkan tekad. Bulan 10 keluar kereta. Nampak lama lg kan?

3k pertama dah lepas
3k kedua dalam tangan
3k ketiga dalam proses

Total bersih dalam tangan sekarang 5000. Tinggal 4k je pejam celik lepas lahh tu.

Settle kereta kita buat moto. Sama ada nak cash atau loan? Aku prefer loan. Moto tak elok amek second kann. 

Next thing insyallah dalam tahun nie jugak nak keluar rumah. Wahh banyak nyaa harta. Akan cuba carik komitmen serendah 250 sebulan.

Maka nyaa total hutang yg bakal aku galas untuk tahun 2017 - 2022 = 250+250+250+100 kereta+rumah+moto+yayasan negeri

=850 buat duit rolling mungkin rumah tu nak sewa kan atau tak. Member ramai duduk seremban kan? So sewa kan je kat diorang mungkin bole dapat dalam 450 sebulan tolak komitmen tinggal = 400 je

Duit rumah + duit moto dah bole tolak tepi 💃💃💃

Insyallah

Kbai

No comments:

Blogger ChatRoom


Timeline