Thanks for blogwalking, don't forget to step on shoutbox!

Follow+Dashboard


Shoutbox

Highlight Disabled

Rainbow Link

July 26, 2017

The feelings

Hee hyee

Satu perasaan yg keluar. Taktau nak describe antara syg, suka dan cinta. Takut akan kehilangan. Serentak dengan terperangkap dengan cinta 3 segi

Mula cerita dengan si A. Aku rasa aku suka dia, hari2 aku berharap dia carik aku, chat aku, lepak dengan aku. Even takde benda pon nak borak. Aku rasa everytime aku jumpa dia satu perasaan bahagia tu datang sendiri. Tp macam yg aku sendiri tau, he's taken dan mulut manis ya amat.

Next is B. Dulu aku memang crush gila kat dia nie, sampai tahap aku sanggup ah turun town, laut, semata mata nak jumpa dia. Tp dia jumpa aku pon taknak. Sia sia hanat. Skrg dia luah kan yg dia sayang aku, doa dia dalam istikharah cinta termakbul. Dan aku lah orang nyaa. Aku describe dia nie as sayang

And the last person W. Aku takot hilang dia, tapi aku tak carik dia. Aku rasa semak bila dia carik aku, tp jauh disudut hati aku takut dia ada orang lain. Yg nie aku describe sebagai cinta

Masalah sekarang nie hati aku berbolak balik antara 3 orang nie, aku taknak sebab kesian aku accept b. Sebab perasaan melampau aku pilih A dan sebab takut kehilangan W.

Aku bukan lah orang yg baik. Mungkin aku patut lepaskan tiga tiga nie baru hati aku tenang, soal jodoh kan lambat lg. Hm

#sisbuntu

Kbai

Blogger ChatRoom


Timeline